monika1990 napisał:Sprzątam restauracje, jestem zatrudniona w firmie sprzatającej.
Zakres obowiązków do wykonania , został skalkulowany na 2,5-t .
I to w okresie "martwym " dla tej jednostki .
---
Dali ogłoszenie i akurat Ty to przyjęłaś .
---
OT i wszystko w tym temacie .
---
Inna sprawa to taka , że na rozmowie kwalifikacyjnej , trzeba było walczyć o dodatki właśnie na tą Konkretną prace Nocną !.
Albo od razu NA WYŻSZĄ Stawkę !!! .
---
Mam znajomego , który pracował podobnie jak Ty ,Tylko w Pizzerii ... od 2 w nocy do , 5 rano i miał uzgodniona stawkę Nocną w 2009 roku na 210-nok .
Tyle , że On nie pracował prze firmę sprzątającą a indywidualnie , ogłoszenie znalazł na stronie NAV.
I tam , NIKT nie chciał Pracować , ponieważ praca była na okrągło , razem z sobotami i niedzielami !.
Zakres obowiązków do wykonania , został skalkulowany na 2,5-t .
I to w okresie "martwym " dla tej jednostki .
---
Dali ogłoszenie i akurat Ty to przyjęłaś .
---
OT i wszystko w tym temacie .
---
Inna sprawa to taka , że na rozmowie kwalifikacyjnej , trzeba było walczyć o dodatki właśnie na tą Konkretną prace Nocną !.
Albo od razu NA WYŻSZĄ Stawkę !!! .
---
Mam znajomego , który pracował podobnie jak Ty ,Tylko w Pizzerii ... od 2 w nocy do , 5 rano i miał uzgodniona stawkę Nocną w 2009 roku na 210-nok .
Tyle , że On nie pracował prze firmę sprzątającą a indywidualnie , ogłoszenie znalazł na stronie NAV.
I tam , NIKT nie chciał Pracować , ponieważ praca była na okrągło , razem z sobotami i niedzielami !.