Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
monika1990 napisał:Sprzątam restauracje, jestem zatrudniona w firmie sprzatającej.
Zakres obowiązków do wykonania , został skalkulowany na 2,5-t .
I to w okresie "martwym " dla tej jednostki .

---
Dali ogłoszenie i akurat Ty to przyjęłaś .
---
OT i wszystko w tym temacie .
---
Inna sprawa to taka , że na rozmowie kwalifikacyjnej , trzeba było walczyć o dodatki właśnie na tą Konkretną prace Nocną !.
Albo od razu NA WYŻSZĄ Stawkę !!! .
---
Mam znajomego , który pracował podobnie jak Ty ,Tylko w Pizzerii ... od 2 w nocy do , 5 rano i miał uzgodniona stawkę Nocną w 2009 roku na 210-nok .
Tyle , że On nie pracował prze firmę sprzątającą a indywidualnie , ogłoszenie znalazł na stronie NAV.
I tam , NIKT nie chciał Pracować , ponieważ praca była na okrągło , razem z sobotami i niedzielami !.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
monika1990 napisał:Sprzątam restauracje, jestem zatrudniona w firmie sprzatającej.

---
Dali ogłoszenie i akurat Ty to przyjęłaś .
---
OT i wszystko w tym temacie .
---
Inna sprawa to taka , że na rozmowie kwalifikacyjnej , trzeba było walczyć o dodatki właśnie na tą Konkretną prace Nocną !.
Albo od razu NA WYŻSZĄ Stawkę !!! .
---
Mam znajomego , który pracował podobnie jak Ty ,Tylko w Pizzerii ... od 2 w nocy do , 5 rano i miał uzgodniona stawkę Nocną w 2009 roku na 210-nok .
Tyle , że On nie pracował prze firmę sprzątającą a indywidualnie , ogłoszenie znalazł na stronie NAV.
I tam , NIKT nie chciał Pracować , ponieważ praca była na okrągło , razem z sobotami i niedzielami !.

Ty jesteś zdrowo jebniety dając takie rady. kto jej da na dzień dobry wyższą stawkę niż obowiązkowa.

De nye lønnssatsene og øvrige punkter i overenskomsten for renhold er nå tilgjengelig på web.

Fra 1.5.2012 gjelder følgende lønnsskala:

Under 18 år kr 118,86
0-2 års ansiennitet kr 156,86
2-4 års ansiennitet kr 160,23
4-10 års ansiennitet kr 162,96
over 10 års ansiennitet kr 166,81

Fagarbeider gis et lønnstillegg på kr. 9,00 pr. time.

Jeśli dodatki należą się jej, to je dostanie wystarczy się upomnieć, więc nie wiem o co niby miła walczyć???

nattillegget øket fra kr 20,- til kr 25,-

Po drugie,to co kogo obchodzi historia twojego zmyślonego znajomego i co ona ma wspólnego z tematem oszołomie?

I na koniec PIJESZ nie PISZ,nie pijesz też nie PISZ!!!!

Co to za farmazony kozi placku?

twój mózg, jeśli w ogóle go posiadałeś jest martwy dla twojej jednostki .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Edward Polak
(Arnest)
Wiking
Ha ha ha gabriel i jasta 102 Oni pracują w Ambasadzie i wszystko wiedzą aaaaa jeszcze mają Biuro Prawnicze ha ha ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok